Tervetuloa Ylä-Savon Vakan sivuille

Ylä-Savon Vakka tukee vammais-, potilas-, ja kansanterveysyhdistyksiä Ylä-Savon alueella. Vakan työntekijät järjestävät koulutuksia, ohjaustilaisuuksia ja tapahtumia yhdistyksille.

Yhdistystalo Vakka on yhdistysten yhteinen kokoontumispaikka. Yhdistystalolla voit järjestää kokouksia, vertaisryhmiä ja yhdistyksesi tilaisuuksia. Yhdistystalo Vakan tiloja on mahdollisuus varata jälleen 27.5.2021 alkaen. Ylä-Savon Vakka järjestää kesän ajan ensisijaisesti ulkotoimintaa ja muuhun toimintaan on mahdollisuus osallistua Yhdistystalolla kokoontumisrajoitusten mukaan. Lue 27.5 voimaantuleva ohjeistus täältä.

Tutustu Ylä-Savon Vakan toimintaan ja tule mukaan yhdistysten yhteistyöhön. Ylä-Savon Vakan toiminnassa on mukana eri tavoilla yli 50 yhdistystä alueellamme.

Tehdään yhdessä yhdistystoiminta näkyväksi Ylä-Savossa!


Ylä-Savon Vakka ja yhdistykset mukana Iisalmen kaupungin 130- vuotis juhlinnassa

Järjestämme yhdessä yhdistysten kanssa Ihmeen hyvää ikäihmisille- viikon 3-10.10.2021. Viemme Iisalmen kaupungin 130- vuotisjuhlan eri puolille Iisalmea sinne, missä ikäihmiset asuvat ja elävät. Viikon aikana toteutamme erilaisia toimintatuokioita mm. liikuntahetkiä, kulttuuriesityksiä musiikkituokioita, oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä kaupungin esteettömyyden ja saavutettavuuden kehittämiseen liittyvää toimintaa. Viikon tapahtumat löydät Ylä-Savon Vakan tapahtumakalenterista. Lisätietoja: harriet.myllynen(AT)ylasavonvakka.fi


Iisalmi täyttää 130-vuotta vuonna 2021.

Yhdistystoimijoiden osaamis- ja vapaaehtoistoimintakysely

Yhdistystoimijoiden osaamis- ja vapaaehtoistoiminnan kysely avoinna!

Pyydämme kaikkia yhdistystoimijoita sekä yhdistysten vapaaehtoisia vastaamaan osaamis- ja vapaaehtoistoimintakyselyymme seuraavan linkin kautta:

https://q.surveypal.com/Osaamis--ja-tarvekysely-yhdistyksille-seka-vapaaehtoisille


Uutiskirjeen tilaus

Ylä-Savon Vakan uutiskirje julkaistaan vielä 15.10 ja 15.12.2021.

Voit tilata uutiskirjeen meiltä. Ilmoita nimesi, yhdistyksen nimi ja sähköpostiosoite. Kun ilmoitat tiedot, hyväksyt Ylä-Savon Vakan käsittelevän henkilötietojasi.

Yhdistysten ajankohtaiset asiat lisätään jatkossa Ylä- Savon Vakan nettisivuille yhdistysten uutiset palstalle ja linkki palstaan lisätään uutiskirjeeseen. Yhdistyksen uutisiin lisätään linkki sille sivulle, mistä saa lisätietoa. Ilmoita toiminnan nimi, perustiedot ja linkki osoitteeseen.

Uutiskirjeen tilaus ja materiaalin toimitus: harriet.myllynen(AT)ylasavonvakka.fi


Uutiset

SPR, hoito ja huolenpito kotona webinaarisarja (21.09.2021)
Hoito ja huolenpito kotona -webinaarisarja on tarkoitettu omaistaan tai läheistään hoitaville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Suomen Punaisen Ristin Hoito..

Varapäreen unelmakeidas (17.09.2021)
Haluatko saada apuja unelmien tavoittelun kanssa? Vai tykkäätkö vain unelmoida ja haaveilla? Unelmakeitaan tarkoituksena on selventää omia unelmia, antaa tukea niiden..

Minihevari Kiuruvedellä (23.08.2021)
Sinä noin 18-40-vuotias! MiniHevari tarjoaa eväitä arkeen, vertaistukea ja mahdollisuuden pohtia muun muassa omia vahvuuksia, arvoja ja voimavaroja. Ryhmässä mukana..

12.08.2021  Avointa toimintaa nuorille aikuisille Kiuruvedellä
05.08.2021  Seniori! Haluatko päivittää digitaitojasi?
21.07.2021  HenkilövalintaTapahtumakalenteri

Yhdistysten esittelyvideot-kampanja ( Yhdistysten ohjaus ja neuvonta Maanantai  29.3.2021 - Perjantai 31.12.2021)
Ylä-Savon Vakka auttaa yhdistyksiä laatimaan omia esittelyvideoita koko vuoden ajan. Videot toteutetaan adobe sparkle- ohjelmalla. Videolle tulee 1-3..

Ihmeen hyvää ikäihmisille viikko( Kaikille avoin toiminta Maanantai  4.10.2021 - Sunnuntai 10.10.2021)

Opastettu kävelyretki(Maanantai  4.10.2021)