Tapahtumakalenteri

Yhdistysten esittelyvideot-kampanja (Yhdistysten ohjaus ja neuvonta) Maanantai  29.3.2021 - Perjantai 31.12.2021 - Teams-yhteys
Ylä-Savon Vakka auttaa yhdistyksiä laatimaan omia esittelyvideoita koko vuoden ajan.
Videot toteutetaan adobe sparkle- ohjelmalla.
Videolle tulee 1-3 kuvaa yhdistyksen toiminnasta sekä lyhyt esittelyteksti ja yhteystiedot.
Toteutus:
1.Jos sinulla on mahdollisuus opetella adobe sparkle-ohjelman käyttäminen niin annamme ohjeita videoiden tekemiseen omatoimisesti.
2. Varaa aika Ylä- Savon Vakasta ja valmistele aikaan mennessä kuvat ja tekstit.
3. Ylä- Savon Vakka tekee sinulle videon tapaamisen aikana toiveittesi mukaisesti.
Videota voit käyttää yhdistyksen viestinnässä ja Ylä-Savon Vakka lisää kaikki videot omille viestinnän kanaville ja voimme järjestää videoiden avulla esimerkiksi virtuaaliset yhdistysmessut.
Ajanvaraus harriet.kiuru@ylasavonvakka.fi tai p. 044 066 1271.
Tutustu kampanjan mainokseen ja varaa oma aikasi!

Vapaaehtoisten vertaistapaaminenTorstai  4.11.2021 - Yhdistystalo Vakka tai teams-yhteys

Aika: Klo 12-14.00

Paikka: Yhdistystalo Vakka, Pohjolankatu 4, Iisalmi /  Teams- yhteys

Toimitko vapaaehtoisena yhdistyksessä tai vertaisryhmässä? Haluatko päästä keskustelemaan toisten toimijoiden kanssa? Haluatko jakaa omia hyviä käytäntöjä ja kokemuksia toisille vapaaehtoisille? MItä kaikkea sinä teet omassa vapaaehtoistoiminnassasi? Koetko, että sinulla on haasteita vapaaehtoistoiminnasssasi, ja kaipaisit vertaisuutta ja toisten löytämiä ratkaisuja haasteisiin? Tule mukaan vapaaehtoisten vertaistapaamiseen hakemaan voimaa toisilta vapaaehtoisilta!

Ilmoittaudu täällä.


Yhdistyksen toiminnan kehittäminen tavoitteellisestiTorstai  11.11.2021 - Osallistu yhdistystalo Vakassa tai Teams- yhteydellä

Aika: klo 12–14

Sisältö: Koulutuksessa saat perustietoa yhdistyksen toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Voit halutessasi tuoda oman yhdistyksesi kehittämistarpeen esille, ja voimme yhdessä ideoida ratkaisua siihen.

Ilmoittaudu täällä