Verkostot

Ylä-Savon Vakka-hanke on mukana alueen verkostoissa, joissa edistetään alueen asukkaiden hyvinvointia. Lue alta lisää verkostoista, joissa olemme mukana.

Vireää vapaaehtoistoimintaa - verkosto (Virva) on Iisalmessa vuonna 2016 perustettu verkosto, jonka tavoitteena on tehdä näkyväksi alueen vapaaehtoistoimintaa. Tältä sivulta Vireää vapaaehtoistoimintaa- verkosto löydät ajankohtaisia uutisia vapaaehtoistoiminnasta sekä Virva- verkoston tulevista koulutuksista ja tapahtumista. Virva-verkosto kuuluu Valikko-verkostoon.


Ylä-Savon Vakka on ilmoittautunut Pohjois-Savon VeKen Hyvinvointitarjottimelle. Sote-järjestöt ovat hyvinvointitarjottimen toimijoita. Järjestöt määrittelevät tarjottimella omaa kohderyhmää ja mitä toimintaa järjestö tarjoaa. Järjestöt voivat lisätä tietonsa hyvinvointitarjottimelle milloin vain. Lue lisää Hyvinvointitarjottimesta täältä.


Ylä-Savon Vakka käyttää tiedottamisessa apuna Sakke-hankkeen Pohjoissavolaiset- sivustoa. Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelu kokoaa tietoa järjestöistä ja eri yhteisöistä sekä niiden toiminnasta Pohjois-Savon alueella. Verkkopalveluun tietoja voivat ilmoittaa järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt sekä muut ei-kaupalliset toimijat kuten kunnat ja seurakunnat.

Ylä-Savon Vakka osallistuu Kokemustoimintaverkoston Kuopion alueelliseen ohjausryhmään. Ohjausryhmän kokoonpanossa mukana kokemustoimijoiden, järjestöjen ja tilaajatahojen edustus. Ohjausryhmä tekee kokemustoimintaa tunnetuksi ja luo yhteyksiä alueellaan, jotta kokemustoimijoille syntyisi tilausta. Lue lisää toiminnasta: https://kokemustoimintaverkosto.fi/verkosto/alueelliset-ohjausryhmat/kuopio/

Kuvassa eri värisiä ihmisten hahmoja. Kuva:Pixabay

Ylä-Savon Vakka, Kansalaistoiminnan keskus Tukipilari ja Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry muodostavat Kansalaistoiminnan keskukset Savossa- verkoston. Verkostossa jaetaan hyviä käytäntöjä ja kehitetään työtä.