Toimintamuodot

Kuvassa neulotaan punaista sukkaa.

Toimintatunnit

Joka viikko tiistaisin ajalla klo 11-12:00 järjestetään Toimintatunnit. Toimintatunnit ovat kaikille avoin toiminnallinen hetki. Tunneilla on joka viikko vaihtuva teema. Tule tutustumaan Yhdistystalon toimintaan mukavan tekemisen kautta. Kaikille avoin. Ei ilmoittautumisia.


Kuvassa kahvikuppi ja kirja.

Yhdistysaamupala

Joka kuukauden toinen keskiviikko klo 9-11:00 Yhdistysaamupala. Tarjolla maksuton pieni aamupala. Mukana aamupalalla yhdistyksiä, jotka tiedottavat omasta toiminnastaan. Kaikille avoin. Myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ovat tervetulleita kuulemaan yhdistysten toiminnasta.Kuvassa ihmiset istuvat ringissä ja heillä on avoinna kirjat.

Koulutukset

Järjestämme noin kerran kuukaudessa torstaisin yhdistystoimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille erilaisia koulutuksia. Koulutusten aiheena on yhdistystoiminta, uudet ajankohtaiset aiheet järjestökentällä ja muut yhdistysten tarpeiden mukaiset koulutukset.
Kuvassa kelluu järvellä punainen hymynaamapallo.

Vapaaehtoisten hyvinvoinnin iltapala

Hyvinvoinnin iltapala on suunnattu yli yhdistysrajojen yhdistyksissä toimiville vapaaehtoisille. Ryhmä toimii vertaisryhmänä, jossa voi vapaasti jakaa vapaaehtoistoiminnan ilon aiheita ja haasteita. Ryhmää järjestetään vuorotellen eri Ylä-Savon kunnissa.

Kuvassa on ihmisiä, jotka kirjoittavat vihkoon ja ovat tietokoneella.

Yhdistysaktiivien kehittämispäivät

Kehittämispäivät on suunnattu aktiivisesti omassa yhdistyksessä toimiville henkilöille, joita kiinnostaa yhdistyksen toiminnan ja yhdistysyhteistyön kehittäminen. Kehittämispäivillä laaditaan yhdistysten yhteinen vuosikello sekä kehitetään jotakin ajankohtaista teemaa. Kehittämispäiviä järjestetään tammi- ja elokuussa.


Kuvassa mustalla taustalla lamppu

Yhdistysten kyselytunti

Yhdistysten kyselytunnilla ajankohtaisiin kysymyksiin on vastaamassa esimerkiksi kunnan yhdistysasioista vastaava henkilö. Kyselytunteja järjestetään 2 krt. vuodessa. Kyselytunnit on tarkoitus juurruttaa kaikkiin Ylä-Savon kuntiin.


Kuvassa lamppu mustalla taustalla.

Kuvassa vihreällä taustalla pieniä kiviä pinossa.

Vapaaehtoisten virkistys- ja koulutuspäivät

Järjestämme 2 kertaa vuodessa yhdistyksissä vapaaehtoisena toimiville virkistys- ja koulutuspäivät. Päivissä vaihtuvat teemat ja kunnat.