Yhdistystalon toiminta


Yhdistystalo Vakka (Pohjolankatu 4) järjestää erilaista toimintaa yhdistystoimijoille ja toiminnasta kiinnostuneille. Voit lukea lisää toiminnasta syksyisin ja keväisin julkaistavasta toimintakalenterista, tapahtumakalenterista, Facebook-sivuilta ja joka viikko julkaistavasta viikko-ohjelmasta.

Yhdistystalo on avoinna tiistaista torstaihin klo 10-15.00. Työntekijät ovat paikalla silloin neuvomassa ja ohjaamassa yhdistystoimijoita sekä palveluohjaamassa yhdistysten toiminnan piiriin. Voit tehdä aukioloaikana myös tilavarauksia ja käydä tutustumassa toimintaan. Tila on päivittäin aamusta iltaan yhdistysten varattavissa omiin ryhmiin ja tapahtumiin.

Toimintamuodot

Kuvassa neulotaan punaista sukkaa.

Toimintatunnit

Joka viikko tiistaisin ajalla klo 11-12:00 järjestetään Toimintatunnit. Toimintatunnit ovat kaikille avoin toiminnallinen hetki. Tunneilla on joka viikko vaihtuva teema. Tule tutustumaan Yhdistystalon toimintaan mukavan tekemisen kautta. Kaikille avoin. Ei ilmoittautumisia.


Kuvassa kahvikuppi ja kirja.

Yhdistysaamupala

Joka kuukauden toinen keskiviikko klo 9-11:00 Yhdistysaamupala. Tarjolla maksuton pieni aamupala. Mukana aamupalalla yhdistyksiä, jotka tiedottavat omasta toiminnastaan. Kaikille avoin. Myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ovat tervetulleita kuulemaan yhdistysten toiminnasta.Kuvassa ihmiset istuvat ringissä ja heillä on avoinna kirjat.

Koulutukset

Järjestämme noin kerran kuukaudessa yhdistystoimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille erilaisia koulutuksia. Koulutusten aiheena on yhdistystoiminta, uudet ajankohtaiset aiheet järjestökentällä ja muut yhdistysten tarpeiden mukaiset koulutukset.
Kuvassa kelluu järvellä punainen hymynaamapallo.

Vapaaehtoisten hyvinvoinnin iltakahvit

Hyvinvoinnin iltakahvit on suunnattu yli yhdistysrajojen yhdistyksissä toimiville vapaaehtoisille. Ryhmä toimii vertaisryhmänä, jossa voi vapaasti jakaa vapaaehtoistoiminnan ilon aiheita ja haasteita.