Tervetuloa Ylä-Savon Vakan sivuille

Ylä-Savon Vakka tarjoaa toimintaa, tukea ja neuvontaa yläsavolaisille vammais-, potilas- ja kansanterveysyhdistyksille. Ylä-Savon Vakka vahvistaa yhdistysten keskinäistä yhteistyötä ja tukee yhdistyksiä verkostoitumisessa muiden alueella toimivien tahojen kanssa.


Tutustu Ylä-Savon Vakan toimintaan ja tule rohkeasti mukaan. Tehdään yhdessä yhdistystoiminta näkyväksi Ylä-Savossa!

Yhdistystoimijoiden Facebook- ja WhatsApp- ryhmät

Yhdistystoimijoiden verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämiseksi olemme perustaneet Facebook- ja WhatsApp- ryhmät.

Facebook- ryhmä löytyy nimellä Yhdistystoimijat Ylä-Savon Vakka. Pyydä ryhmään liittymislupa ja pääset verkostoitumaan muiden ryhmäläisten kanssa.

WhatsApp- ryhmät perustetaan paikkakuntakohtaisesti kaikille Ylä-Savon paikkakunnille. Liitämme sinut automaattisesti ryhmään, jos olemme olleet yhteydessä sinuun ja meillä on tallennettuna numerosi. Voit halutessasi poistua ryhmästä. Voit myös pyytää Ylä-Savon Vakan työntekijöitä liittämään sinut ryhmiin.


Uutiskirjeen tilaus

Ylä-Savon Vakan uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Nimesi, yhdistyksen ja sähköpostiosoitteen ilmoittamalla tilaat uutiskirjeen ja hyväksyt Ylä-Savon Vakan käsittelevän yhteystietojasi. Ilmoita tiedot maarit.mykkanen(AT)ylasavonvakka.fi

Yhdistystoimija ilmoita yhdistyksen toiminnasta uutiskirjeessä. Materiaalin toimitus edellisen kuukauden viimeiseen päivään mennessä osoitteeseen harriet.myllynen(AT)ylasavonvakka.fi


Uutiset

Ylä-Savon Vakan toimintaa elokuussa 2020 (17.06.2020)
Elokuun toimintaa Vakassa! Yhdistystalo Vakka avautuu 3.8! 13.8 klo 10-15 Yhdistysaktiivien kehittämispäivä 15.8-15.10 Nuorten taidenäyttely 15.8 klo 10-15..

Korona-ajan tukea Iisalmen seudulla (07.04.2020)
Pohjoissavolaiset sivustolle julkaistaan Korona-virusepidemian aikana mitä tukea ja asiointiapua on tarjolla. Sivustolle kootaan Iisalmen yhdistysten, kunnan ja..

Syksyn tapahtumakalenteri! (24.06.2020)
Löydät täältä Ylä-Savon Vakan syksyn tapahtumakalenterin. Tervetuloa mukaan toimintaan!

17.06.2020  FinFamin toimintaa syksyllä 2020Tapahtumakalenteri

Yhdistysaktiivien kehittämispäivä (Torstai  13.8.2020)
Syksyn kehittämispäivässä teemana on yhdistyksen tulevan toiminnan suunnittelu. Saat päivän aikana ideoita toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen niin tapaamisten..

Ylä-Savon Vakan koulutukset(Torstai  20.8.2020 - Torstai 10.12.2020)