Tilan varaus


Yhdistystalo Vakka sijaitsee Iisalmen keskustassa osoitteessa Pohjolankatu 4. Yhdistykset voivat varata tiloja kokouksiin, vertaisryhmiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin maksutta. Toiminta on ensi sijaisesti suunnattu potilas-, vammais- ja kansanterveysyhdistyksille.

Yhdistystalolta löytyy 3 eri kokoista tilaa. Tiloissa voi olla yhtä aikaa eri käyttäjiä ja ryhmiä tai koko Yhdistystalon voi varata kerralla oman yhdistyksen käyttöön. Tilaan mahtuu 180 henkilöä.

Yhdistystalolla on käytössä langaton internet-yhteys.


Yhdistystalo Vakan tilat:

Iso neuvottelutila

  • tilassa on 6 pöytää ja istumapaikkoja 25-30 henkilölle
  • iso näyttö hdmi- yhteydellä ja kokousmikrofoni
  • oma jääkaappi ja kahvinkeitto mahdollisuus

Olohuone

  • tilaa kiertää ikkunasohvat ja tilassa on 3 pöytäryhmää, istumapaikkoja noin 25 henkilölle
  • tila sopii isojen koulutusten järjestämiseen ja muista tiloista voi siirtää tuoleja tänne
  • tilassa on käytössä seisova valkokangas ja videotykki

Keittiö

  • Keittiössä on 2 pöytää ja istumapaikkoja noin 12 henkilölle kahdessa eri tilassa
  • Jääkaappi, kahvinkeitin, termarit ja kahviastiasto käytössä

Varausohje

Tilojen varaus onnistuu joko sähköpostitse (maarit.mykkanenATpsmuisti.fi) tai puhelimitse ( p. 0440661228). Yhdistystalo Vakasta keittiöstä löytyy varauskirja, jonne työntekijät kirjaavat varaukset. Voit käydä itse paikan päällä varaamassa tilan myös.

Varatessa ilmoita: päivän, kellonajan, yhdistyksen/organisaation nimen ja yhdyshenkilön nimen ja puhelinnumeron/sähköpostiosoite.

Ovikoodi: Varmista tilavaraus noin viikkoa ennen varausta. Samalla saat ovikoodin oveen. Ovikoodi vaihdetaan säännöllisesti, joten varmista ennen varausta onko aiemmin saatu koodi vaihtunut!

Käyttäjätilastointi: Sinisestä kansiosta keittiöstä löytyy kävijämäärä tilastointi. Täytä lappu jokaisen kerran jälkeen. Tilastointia tehdään rahoittajalle raportointia varten.

Turvallisuus: Kansiosta löytyy myös tilan palo- ja pelastussuunnitelma sekä Yhdistystalon turvallissuunnitelma.

Esteettömyys: Tiloihin sisään ja eri Yhdistystalon tiloissa liikkuminen on esteetöntä. Yhdistystalolta löytyy induktiosilmukka. Pyydä silmukkaa työntekijöiltä.

Siivous ja jälkityöt: Voit käyttää keittiön kahvinkeitintä ja vedenkeitintä sekä astiastoa. Viethän tilaisuuden jälkeen likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Älä laita pesukonetta päälle. Varauksen jälkeen sammuta valot ja siisti tila ja lattiat seuraavia käyttäjiä varten. Roskia ei tarvitse viedä. Siivouskaappi löytyy tiloista perältä, suoraan ulko-ovesta eteenpäin ja sieltä löytyy imuri sekä harja. Muista sammuttaa myös kokoustilan näyttö käytön jälkeen.

Kierrätys: Kierrätämme kaikki roskat. Keittiöstä löytyy sekä seka- että bioroskikset. Keittiön vieressä olevasta varastosta löytyy lisää kierrätysastioita.

Tupakointi: Tupakointipaikka on kiinteistön takana.

Pysäköinti: Kiinteistön takaa löytyy runsaasti kiekkopaikkoja (2h) ja aikarajattomia parkkipaikkoja. Inva-parkkipaikka löytyy pääoven edestä (1h).