Tilan varaus


Yhdistystalo Vakka sijaitsee Iisalmen keskustassa osoitteessa Pohjolankatu 4. Yhdistykset voivat varata tiloja kokouksiin, vertaisryhmiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin maksutta. Toiminta on ensi sijaisesti suunnattu potilas-, vammais- ja kansanterveysyhdistyksille ja yhdistysten säännöllisen toiminnan tukemiseen. Muut yhdistykset voivat varata tiloja yhden kuukauden/varauksen kerrallaan.

Yhdistystalolta löytyy 3 eri kokoista tilaa. Tiloissa voi olla yhtä aikaa eri käyttäjiä ja ryhmiä tai koko Yhdistystalon voi varata kerralla oman yhdistyksen käyttöön. Tilaan mahtuu 180 henkilöä.

Yhdistystalolla on käytössä langaton internet-yhteys.


Yhdistystalo Vakan tilat:

Yhteistyösali

 • tilassa on 6 pöytää ja istumapaikkoja 25-30 henkilölle
 • iso näyttö hdmi- yhteydellä ja kokousmikrofoni
 • oma jääkaappi ja kahvinkeitto mahdollisuus
 • kahviastiasto 20 henkilölle
 • mikroaaltouuni

Olohuone

 • tilaa kiertää ikkunasohvat ja tilassa on 2 pöytäryhmää, istumapaikkoja noin 25 henkilölle
 • tila sopii isojen koulutusten järjestämiseen ja muista tiloista voi siirtää tuoleja tänne
 • tilassa on käytössä seisova valkokangas ja videotykki
 • huomioi, että tilan läpi kuljetaan yhteistyösaliin ja keittiösoppeen
 • tilasta löytyy lainattavia toimintavälineitä ja muuta materiaalia yhdistystoimijoille

Kuva Yhdistystalon olohuoneesta.

Keittiösoppi

 • Keittiössä on 1 pöytä, 2 sohvaa ja istumapaikkoja noin 12 henkilölle
 • Jääkaappi, kahvinkeitin, termarit, mikroaaltouuni ja kahviastiastot käytössä
 • Tilasta löytyy iso näyttö HDMI- yhteydellä

Kuva Yhdistystalon keittiöstä.

Varausohje

Tilojen varaus onnistuu joko sähköpostitse harriet.myllynen(AT)ylasavonvakka.fi tai puhelimitse p. 0440661271. Yhdistystalo Vakan Info-piste löytyy olohuoneesta yhteistyösalin ovien välistä. Infopisteeltä löytyy varauskalenteri sekä ohjeita tilan käyttämiseen. Voit tehdä itsenäisesti tilavaraukset kirjaan. Varausohje löytyy täältä ja näitä saat Yhdistystalolta mukaan paperisena.

Varatessa ilmoita: päivä, kellonaika, yhdistyksen/organisaation nimi ja yhdyshenkilön nimi ja puhelinnumero/sähköpostiosoite ja mitkä tilat varaat.

Ovikoodi: Varmista tilavaraus saman päivän aikana. Samalla saat ovikoodin oveen. Ovikoodi vaihdetaan säännöllisesti, joten varmista ennen varausta onko aiemmin saatu koodi vaihtunut!

Käyttäjätilastointi: Jokaisesta tilasta löytyy tilankäyttäjien lomake. Pyydämme täyttämään sen ja jättämään tilan pöydälle. Tilastointia tehdään rahoittajalle raportointia varten.

Turvallisuus: Infopisteellä on infokansio, josta löytyy Tilan varaajien ohjeistus. Kansiosta löytyy myös tilan palo- ja pelastussuunnitelma sekä Yhdistystalon turvallisuussuunnitelma.

Esteettömyys: Tiloihin sisään ja eri Yhdistystalon tiloissa liikkuminen on esteetöntä. Yhdistystalolta löytyy induktiosilmukka. Pyydä silmukkaa työntekijöiltä.

Siivous ja jälkityöt:

- Varauksen jälkeen viethän likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Älä laita pesukonetta päälle, jollet ole tilassa koko ohjelman ajan. Loput likaiset astiat pestään käsin.

- Varauksen jälkeen sammuta valot. Muista sammuttaa kaikki sähkölaitteet keittiöstä ja yhteistyösalista ja ota johdot pois seinästä.

- Ulko-ovi täytyy turvallisuussyistä lukita varauksen ajalle.

- Siisti tila seuraavia käyttäjiä varten. Lakaise murut lattialta ja pyyhi tasoilta tahrat. Siivouskaappi löytyy tiloista perältä, suoraan ulko-ovesta eteenpäin ja sieltä löytyy imuri sekä harja.

Kierrätys: Kierrätämme kaikki roskat. Keittiöstä löytyy sekä seka- että bioroskikset. Keittiön vieressä olevasta varastosta löytyy lisää kierrätysastioita.

Tupakointi: Tupakointipaikka on kiinteistön takana.

Pysäköinti: Kiinteistön takaa löytyy runsaasti kiekkopaikkoja (2h) ja aikarajattomia parkkipaikkoja. Inva-parkkipaikka löytyy pääoven edestä (1h).

Lainattava materiaali: Yhdistystalon olohuoneesta löytyy lainattavaa materiaalia yhdistysten ryhmiin. Kaapista löytyy esimerkiksi liikuntavälineitä, kuvakortteja ja kirjallisuutta. Palauta materiaali kaappiin oman ryhmän jälkeen.