Tilan varaus


Yhdistystalo Vakka sijaitsee Iisalmen keskustassa osoitteessa Pohjolankatu 4. Yhdistykset voivat varata tiloja kokouksiin, vertaisryhmiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin maksutta. Toiminta on ensi sijaisesti suunnattu potilas-, vammais- ja kansanterveysyhdistyksille ja yhdistysten säännöllisen toiminnan tukemiseen. Muut yhdistykset voivat varata tiloja yhden kuukauden/varauksen kerrallaan.

Yhdistystalolta löytyy 3 eri kokoista tilaa. Tiloissa voi olla yhtä aikaa eri käyttäjiä ja ryhmiä tai koko Yhdistystalon voi varata kerralla oman yhdistyksen käyttöön. Tilaan mahtuu 180 henkilöä.

Yhdistystalolla on käytössä langaton internet-yhteys.


Yhdistystalo Vakan tilat:

Yhteistyösali

 • tilassa on 6 pöytää ja istumapaikkoja 25-30 henkilölle
 • iso näyttö hdmi- yhteydellä ja kokousmikrofoni
 • oma jääkaappi ja kahvinkeitto mahdollisuus
 • kahviastiasto 20 henkilölle

Olohuone

 • tilaa kiertää ikkunasohvat ja tilassa on 3 pöytäryhmää, istumapaikkoja noin 25 henkilölle
 • tila sopii isojen koulutusten järjestämiseen ja muista tiloista voi siirtää tuoleja tänne
 • tilassa on käytössä seisova valkokangas ja videotykki
 • huomioi, että tilan läpi kuljetaan yhteistyösaliin ja keittiösoppeen

Kuva Yhdistystalon olohuoneesta.

Keittiösoppi

 • Keittiössä on 2 pöytää ja istumapaikkoja noin 12 henkilölle kahdessa eri tilassa
 • Jääkaappi, kahvinkeitin, termarit ja kahviastiastot käytössä
 • tilassa sijaitsee 2 työpistettä ja päiväaikaisissa varauksissa yhdistystoimijat voivat käydä työskentelypisteillä

Kuva Yhdistystalon keittiöstä.

Varausohje

Tilojen varaus onnistuu joko sähköpostitse (harriet.myllynen(AT)psmuisti.fi) tai puhelimitse ( p. 0440661271). Yhdistystalo Vakan Info-piste löytyy käytävän perältä (Maaritin ja Harrietin toimiston vieressä). Infopisteeltä löytyy varauskalenteri. Voit tehdä itsenäisesti tilavaraukset kirjaan.

Varatessa ilmoita: päivän, kellonajan, yhdistyksen/organisaation nimen ja yhdyshenkilön nimen ja puhelinnumeron/sähköpostiosoite ja mitkä tilat varaat.

Ovikoodi: Varmista tilavaraus saman päivän aikana. Samalla saat ovikoodin oveen. Ovikoodi vaihdetaan säännöllisesti, joten varmista ennen varausta onko aiemmin saatu koodi vaihtunut!

Käyttäjätilastointi: Jokaisesta tilasta löytyy tilankäyttäjien lomake. Pyydämme täyttämään sen ja jättämään tilan pöydälle. Tilastointia tehdään rahoittajalle raportointia varten.

Turvallisuus: Infopisteellä on infokansio, josta löytyy Tilan varaajien ohjeistus. Kansiosta löytyy myös tilan palo- ja pelastussuunnitelma sekä Yhdistystalon turvallissuunnitelma.

Esteettömyys: Tiloihin sisään ja eri Yhdistystalon tiloissa liikkuminen on esteetöntä. Yhdistystalolta löytyy induktiosilmukka. Pyydä silmukkaa työntekijöiltä.

Siivous ja jälkityöt:

- Varauksen jälkeen viethän likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Älä laita pesukonetta päälle, jollet ole tilassa koko ohjelman ajan. Loput likaiset astiat pestään käsin.

- Varauksen jälkeen sammuta valot. Muista sammuttaa kaikki sähkölaitteet keittiöstä ja yhteistyösalista.

- Ulko-ovi täytyy turvallisuussyistä lukita varauksen ajalle.

- Siisti tila seuraavia käyttäjiä varten. Lakaise murut lattialta ja pyyhi tasoilta tahrat. Siivouskaappi löytyy tiloista perältä, suoraan ulko-ovesta eteenpäin ja sieltä löytyy imuri sekä harja.

Kierrätys: Kierrätämme kaikki roskat. Keittiöstä löytyy sekä seka- että bioroskikset. Keittiön vieressä olevasta varastosta löytyy lisää kierrätysastioita.

Tupakointi: Tupakointipaikka on kiinteistön takana.

Pysäköinti: Kiinteistön takaa löytyy runsaasti kiekkopaikkoja (2h) ja aikarajattomia parkkipaikkoja. Inva-parkkipaikka löytyy pääoven edestä (1h).