Ylä-Savon Vakan ja yhdistysten yhteinen blogi

Tutustumassa työelämään Yhdistystalo Vakassa

Maanantai 22.11.2021 - Emmi Myllynen ja Enna Ollikainen


Mitä me opimme TET- jaksolla Yhdistystalo Vakassa?

TET tarkoitta yhden viikon pituista jaksoa, jolloin olemme poissa koulusta ja "käymme töissä" eli olemme tutustumassa työelämään. Valitsimme, ja kysyimme meidän TET- paikaksemme Yhdistystalo Vakkaa.

Tässä blogissa kerromme, mitä me opimme töissä olemisesta ja erityisesti mitä opimme työstä Yhdistystalo Vakassa, miten se toimii, mitä se tekee ja mitä siellä tehdään. 

Opimme paljon viikon aikana Yhdistystalo Vakasta ja sen toiminnasta. Vakka auttaa erilaisia yhdistyksiä ja niiden toimintaa eri tavoin. Esimerkiksi yhdistystaloon kokoontuu monia eri yhdistyksiä, ja ne voivat myös säilyttää yhdistyskokouksiin tarvittavia tavaroita yhdistystalolla omissa kaapeissaan. 

Jakson aikana me teimme esimerkiksi pienen tiivistelmän siitä, mitä muisisairaus tarkoittaa, mitä varten muistiliitto on olemassa ja esittelimme sen Muistiluotsin Teams- yhteydellä järjestetyssä tapahtumassa. 

Oli mukavaa, että saimme olla mukana kaikissa tapahtumissa, kokouksissa ja muissa asioissa. Oli mukavaa nähdä sisältä päin, miten tämä toimii, ja kuin monipuolisia yhteisöt voivat olla. Oli hieno kokemus tutustua näihin kaikkiin viikon aikana kohtaamiimme ihmisiin.

Terveisin Tettiläiset Emmi ja Enna

Avainsanat: työelämään tutustuminen, nuoret, järjestötyö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini